Stichting Special Needs Crowdfunding voor het WK op 5 oktober 2019 in Nieuw Zeeland.

12
mrt

Help jij ook het Nederlands team naar het WK?

Steun deze kanjers naar het WK op 5 oktober 2019 in Nieuw Zeeland. Inmiddels staat de teller op bijna 2000,- euro in slechts een paar dagen tijd! Alle hulp is welkom en u maakt er een hoop mensen blij mee. Voor velen is dit hun grote kans eindelijk een keer op reis te kunnen, voor sommigen wellicht de enige en laatste kans.

Help ons mee en doneer via de onderstaande link voor de crowdfunding-pagina!

Voor bedrijven zijn er sponsoring opties: U zult op een mooie wijze worden beloond voor uw steun en uw logo zal goed zichtbaar zijn voor en tijdens dit grote evenement! Voor meer vragen omtrent sponsoring mail naar info@stichtingspecialneeds.nl

https://getfunded.nl/campagne/4000-team-nederland-special-needs-taekwondo-naar-het-wk