Nederlands team naar Nieuw-Zeeland!

27
sep

Het onmogelijke is toch mogelijk gebleken. As zondag vertrekt het Nederlandse Special Needs Taekwondo Team met 16 personen (waaronder ook begeleiders en de pers) naar de 1e International Special Needs Taekwondo Games in Nieuw-Zeeland.

Wij zijn zeer trots op onze deelnemers en kunnen niet wachten om dit avontuur met deze kanjers te mogen beleven. Voor ons zijn het al winnaars, alles wat erbij komt is alleen maar mooi meegenomen! Het feit dat zij zo hard hebben getraind en deze reis aandurven (van meer dan 30 uur) is al een enorm prestatie. Wij zijn als klein land al vaker groot geworden met mooie initiatieven en laten wij onze vingers gekruist houden voor deze helden.

A.s Zondag 29 september is de uitzwaai in Amstelveen.

tijdstip: omstreeks 12.10 uur (einde ongeveer 12.30 uur

Locatie: voor de deur van de Ben Goudsmithal,  Sportlaan 29, 1185 TB Amstelveen

Neem een spandoek mee, vrienden en familie (zelfs van de koude kant) en kom het Nederlands team uitzwaaien!

Wij willen alle donateurs bedanken voor hun geweldige steun middels de crowdfunding, sponsoring en subsidie.

Wij danken in willekeurige volgorde:

Alle inwoners van Nederland en het buitenland die hebben gedoneerd via de Crowdfunding en via alle mogelijke manieren ons hebben gesteund om dit te kunnen realiseren.

Ook dank wij het bedrijfsleven en instellingen zonder u was dat evens nooit gelukt:

Mike Multi Foundation, Royal San Kong Amstelveen, Siri Advisory, RSD Adviseur, Miss Korea BBQ, Amstelveen Sport, PPG, Sportkrant Amstelland, Oma Bob’s, Gemeente Amstelveen, Gemeente Aalsmeer, Aiki Budo Sport, Marius Riethoff KWON, LEF BV, An evening With, Kanji Kenko, NIVM, Stichting Nianne, Dapoda, De lach van Bovenkerk, Drs. Watze de Vries, Grootmeester Semmy Schilt en Grootmeester Kim (uit Korea).